Tiramisu

Hitovka posledních dní – týranésu, resp. su týraná chutí na toto týranésu…

Velmi jednoduchá mňamka. Stačí uvařit jáhlovou kaši v sojovém mléce s lžící nějakého toho obilného sladu, špetkou soli, pokud je tak s okarou a pokud to chci mít jó dobrotku tak s lžící mandlového máslíčka.

No a toto teplé provrstvit  do sklenice se sušenkami – mě nejvíce lahodí nějaké ty Naturálové – třeba zázvorové nebo nově vanilkové s karobovou polevou, možné je lehce zakápnout rumíkem (kvalitním, aby bolo na viděnou…) no a navrch třeba sypnout nějakým tím kakauškem.

Teď to nejdůležitější : VYDRŽET DO DRUHÉHO DNE !

2 thoughts on “Tiramisu

  1. Tiramisu vypadá krásně! Musím vyzkoušet, díky.

    Btw zkus uvařit jáhly v rýžovém mléku, pak ani slad nepotřebuješ, rýžové mléko je sladké samo o sobě.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *