Hitovka posledních dní – týranésu, resp. su týraná chutí na toto týranésu…
Velmi jednoduchá mňamka. Stačí uvařit jáhlovou kaši v sojovém mléce s lžící nějakého toho obilného sladu, špetkou soli, pokud je tak s okarou a pokud to chci mít jó dobrotku tak s lžící mandlového máslíčka.
No a toto teplé provrstvit do sklenice se sušenkami – mě nejvíce lahodí nějaké ty Naturálové – třeba zázvorové nebo nově vanilkové s karobovou polevou, možné je lehce zakápnout rumíkem (kvalitním, aby bolo na viděnou…) no a navrch třeba sypnout nějakým tím kakauškem.
Teď to nejdůležitější : VYDRŽET DO DRUHÉHO DNE !
Tiramisu vypadá krásně! Musím vyzkoušet, díky.
Btw zkus uvařit jáhly v rýžovém mléku, pak ani slad nepotřebuješ, rýžové mléko je sladké samo o sobě.
Dík za tip, vyzkouším.